Bästa onlinebetalningsleverantörer för din onlinekasinoupplevelse

Online betalningsleverantörer

Populariteten för internetöverföring av pengar kan verka komplicerad, men i grunden handlar det helt enkelt om att skapa ett sätt för dina kunder, klienter eller donationer att hjälpa dig i ett bekvämt format för alla.

För att anpassa sig till den föränderliga tekniken för onlinebetalningssystem har mänskligt beteende utvecklats snabbt. Om du verkligen vill komma åt alla dina riktade köpare, bidragsgivare eller medlemmar måste du nu erbjuda en onlinebetalningsmetod, oavsett din organisation. När alla branscher accepterar onlinebetalningar, varför måste onlinespelindustrin lämnas bakom? Här är några alternativ för onlinebetalning när du vill spela.

Vilda aprikos betalningar

WildApricot Payments är företagets interna kreditkortshanteringssystem, som stöds av AffiniPay, en onlinebetalning som är specialiserad på pengaöverföringar för organisationer.
AffiniPay har mer än en generation av betalningsspecialistkunskaper och en A+-certifiering från Better Business Bureau. Alla dessa AffiniPay- och WildApricot-betalningar är helt PCI-certifierade och designades exklusivt för välgörenhetsverksamhet, vilket innebär att de möjliggör återkommande bidrag och ger gratis support, PCI-efterlevnad och inga fastställda eller månatliga räkningar.

Dessutom, till skillnad från andra digitala betalningssystem som kräver att du överför pengarna till ditt sparkonto, sätter WildApricot Payments in hela transaktionen direkt på ditt sparkonto utan att du behöver gå upp.

Stipe

Stipe är branschens mest anpassningsbara kreditkortsprocessor. Stripes API kopplar enkelt ihop dina transaktioner var som helst om du är en stor organisation med flera bidragskanaler eller en liten plats. Du kan till och med ändra din LLC-status till multinationell.

Apple betalar

Apple betalar

Apple Pay tillhandahåller de mest bekväma betalningsalternativen på marknaden för betaltjänster. Med ett musklick kan användare omedelbart betala med sina nuvarande Apple Wallets. De är inte desto mindre en transaktionskälla, därför måste du vara etablerad via den andra och på vår sida om du vill ta andra former av betalning.

Dwolla

Dwolla har ett brett utbud av anslutningar och är ganska anpassningsbar. Dwolla kan hantera en mängd olika betalningsformat som månatliga avbetalningar, flerstegsavgifter och byte av checkkonton. Mest av allt är deras avgifter otroligt rimliga.

På grund av

Due är en funktionsrik betalningstjänst som är uppdaterad med 2000-talets krav. Kunder kan använda Due för att erhålla virtuella valutor, krypterade betalningar och till och med programvara för produktivitetsövervakning. Due är en inspirerad kombination om du behöver ett hållbart tillvägagångssätt med en rad betalningsalternativ.

Fyrkant

Square var det allra första företaget som skapade en smartkortläsare för kredit– eller betalkort som kunde kopplas till en smartphone, länkas till bara en app och användas för att utföra betalningar. Deras utrustning har bara utvecklats med överlägsna avlyssningsmöjligheter och allomfattande teknologi för att utföra dina betalningar säkert och tillförlitligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.