De bästa betalningsportalerna någonsin

bästa betalningsportalerna

När något kommer till internetbetalningsmetoder har morgondagens onlineleverantörer ett överflöd av alternativ. Som en konsekvens skulle vi gå igenom de bästa finansieringsalternativen för att samla in betalningar online i detta stycke.

Denna handledning hjälper dig att förstå många av de vanligaste elektroniska betalningarna och välja den optimala för ditt företag.

Behandlare av betalningar

En betalningsprocessor är ett företag som behandlar kreditkortstransaktioner för företag. Betaltjänster använder ofta professionell taktik för att skydda både en frontanvändare och företaget.

Authorize.net

Med över 445 000 företag som använder det är Authorize.net en av de mest populära betalningsleverantörerna på Internet. Denna Visa-betalningsmetod har använts sedan åtminstone 1993 och hanterar för närvarande över en miljon transaktioner varje år. Authorize.net är enkelt integrerat i flera stora e-handelsplattformar, inklusive WordPress, Volusion och X-Cart.

Rand

Stripe, som grundades 2011, är ett onlinebetalningsföretag med stor tonvikt på teknikutveckling. Företaget som sysselsätter över 4 000 personer i 14 länder och stoltserar med att 90 procent av onlineköparna i USA har köpt från företag som använder Stripe. Den valdes som sprinter eftersom den erbjuder personliga betalningsalternativ till överkomliga priser.

onlinebetalningsföretag

Stripes stora fokus på kodarskräddarsydda betalningssystem gör att dess erbjudanden kan expandera och växa med företag av alla storlekar, enligt deras krav. Användare kan skapa sitt eget system eller använda Stripes inbyggda kopplingar till aktuella e-handelswebbplatser som WooCommerce, Amazon, Drupal, Squarespace och Magento.

Square Space

Square, som grundades 2009 av Twitters medgrundare Jack Dorsey, gav ett betalningssystem som kan användas på anslutna telefoner snarare än besvärlig och kostsam POS-utrustning. Vi valde det som den föredragna vägen för fysiska företag eftersom det tillåter konsumenter att ladda ner både personliga banktjänster och internetbanker utan installations- eller startavgifter och ger en gratis kontaktlös kortskimmer.

Square stöder alla kortbetalningar och även alternativa betalningsmetoder som Apple Pay och Google Pay, men det accepterar inte PayPal, dess primära rival. Det kan dock hantera ACH eller digitala betalningstransaktioner och gör det möjligt för kunder att få inköp via webbplats, fakturering eller telefon.

Braintree

Braintree, som började som ett digitalt betalningsföretag 2010, köptes av PayPal 2013, hanterar numera både köp i butik och internet. Vi valde det som det bästa för företag eftersom det anses vara tillräckligt som tar alla huvudformer av betalning. Braintree kompenserar för sin brist på lokala och spännande möjligheter med minimalism. Den har ett snyggt gränssnitt och interagerar med många av dessa stora e-handelssystem, faktureringssystem, webbanalys och mycket mer.

Braintree, en PayPal-filial, tillhandahåller en betalningsprocessortjänst som tar alla kortbetalningar, elektronisk plånbok, ACH-överföringar, Venmo och PayPal inklusive över 128 länder. Återkommande betalningar, en administratör för konsumentinformation, automatiska kontouppdateringar, analysverktyg, krypteringsnycklar och bedrägliga skyddsåtgärder är också tillgängliga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *