Se upp för dessa onlinebetalningsmetoder

onlinebetalningsmetoder

E-handelsföretag som hanterar betalningsuppgifter för sajter kallas betalningskanaler online. E-handelsföretag tjänar på onlinebetalningskanaler på två olika sätt. De håller inköpsproceduren snabb och enkel. En solid digital betalningsgateway förenklar och förenklar intuitivt proceduren, så att du kan behålla majoriteten av dessa köp istället för att förlora dem. De erbjuder säkerhet för att säkra dina kunders data. På grund av risken att bli stulen behöver varje onlinebetalning en kund gör förtroende. Du måste se till att det konfidentiella material som användare skickar till dig är säkert och säkert som vill få kreditkortsuppgifter från svaga webbplatser. Eftersom digitala betalningsbehandlare är specialiserade på att hantera finansiell data, har de nödvändiga kryptografi och säkerhetsåtgärder för att hålla dina filer säkra.

Paypal

Paypal är bland de mest populära och välkända digitala betaltjänsterna. Sajten lockar över 254 miljoner besökare varje månad. Det skulle vara många kunder som skulle ha lättare att köpa en produkt på din webbplats om de kunde betala med Paypal. Programmet hävdar att det används från över 17 miljoner företag och att konsumenter som har använt PayPal för att betala ut konverterade till en 82 procent högre hastighet än de som använder andra betalningsmetoder.

Det är ett utmärkt incitament att använda PayPal. Lyckligtvis är det ganska enkelt att inkludera en PayPal-länk på din kassasida, även om du kanske måste rådfråga en programmerare om du inte använder ett e-handelssystem. Överväg att betala 30 cent + 2,9 procent för varje transaktion.

Amazon betalar

Amazon betalar

 

Paypal är känt, men Amazon är utan tvekan bland de vanligaste plattformarna på webben, och praktiskt taget alla dina kunder kommer att ha profiler med dem. Genom att integrera Amazon Pay i ditt företag kan Amazon-shoppare köpa åt dig utan att ange sin kreditkortsinformation i ditt register. Du kommer att minska hindren för att köpa för tiotals miljoner kunder samtidigt som du tillhandahåller ett betalningsalternativ med verifierat bedrägeriförebyggande, enligt företaget. Amazons kassasystem fungerar effektivt på bärbara enheter och ger en konsekvent tjänst där det räknas.
Det tar bara några minuter att lägga till en Amazon Pay-knapp på din webbplats med hjälp av deras Express-integrationsalternativ. Du kan också använda deras API.

American Express

Även om American Express inte har samma andel av marknaden som våra tre första internetbanksprocessorer, har det något lika värdefullt: värt. Även om American Express kanske inte är lika allmänt tillgängligt som vissa av sina kredit- eller betalkortsrivaler, och har en av de bästa totala kundpoängen och föredrar att rikta sig till en större kundkrets än vissa andra kredit- eller betalkortsleverantörer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *